AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke - Miloš Terzić izneo je jasan stav o Zdravku Ponošu, a njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

Pobeđen je hrvatski državljanin Zdravko Ponoš u prvom krugu predsedničkih izbora od Aleksandra Vučića i to sa milion i po glasova razlike. I na poslednjim parlamentarnim izborima građani Srbije su dali apsolutnu i neprikosnovenu podršku Srpskoj naprednoj stranci, tako da nema tih izbora koji od lažnog generala i NATO potrčka Zdravka Ponoša mogu napraviti pobednika. Jednostavno neće srpski narod dezertere koji su napustili kućni prag u Kninu i koji su ostavili naš narod na milost i nemilost ustašama.

Preostaje mu samo da, zajedno sa hrvatskim vijećnicima mitinguje do kraja života i da se dodvorava strancima, jer ništa drugo tokom svoje vojničke karijere nije ni znao da radi. O kakvom se kmetu radi kada najbolje svedoče zapisi iz američkih depeši u kojima je on prepoznat kao čovek stranih centara moći, kog su oni zarad njihovih interesa instalirali u srce našeg sistema odbrane, kako bi po njihovom nalogu ugasio legendarni Prištinski korpus i slavne ratne jedinice poput 63. i 72. brigade.

Budući premijer Miloš Vučević dolazi sa jedine prosrpske liste uz apsolutnu podršku građana i tima Srpske napredne stranke koji zdušno stoji iza njega. Shodno tome nastavićemo beskompromisnu borbu za srpske nacionalne vrednosti posebno po pitanju KiM i Republike Srpske. Jačaćemo našu Srbiju ekonomski, politički i vojno, čime ćemo politički zagorčavati živote Đilasovoj i Šolakovoj drugosrbijanštini poput Zdravka Ponoša, jer znamo da je njihova jedina politika što gore za Srbiju to bolje za njih.

Što se lojalnosti tiče svako je tamo gde treba da bude i shodno tome Miloš Vučević je lojalan srpskom narodu, državi i srpskom predsedniku za razliku od Zdravka Ponoša koji je lojalan srbofobnim ambasadama, Hrvoju Šnajderu i Violi fon Kramon, a jedini trag koju je ostavi, jeste onaj u američkim depešama koji o njemu govori kao o najobičnijem uništitelju srpske vojske, tačnije diletantu koji je uspeo u miru da uništi više borbenih efektiva Vojske Srbije, nego što je to uspeo NATO savez tokom agresije.