AKTUELNO

Miloš Vučević, predsednik Srpske napredne stranke, rekao je da "ženi u crnom" Mariniki Tepić se od srpskih studenata priviđaju Removi smeđekošuljaši iz dvadesetih i tridesetih godina prošloga veka.

- Dakako, "ženi u crnom" ne pada na pamet da osudi govor mržnje jednog profesora, a ne studenta, koji se podrugljivo odnosi prema žrtvama srpskog naroda, koji nema pijeteta prema najvećem srpskom gradu pod zemljom Jasenovcem i koji protivpravni separatizam na Kosmetu naziva "istorijskom pravdom" - kazao je Vučević i dodao:

- Gospođo Tepić, da li biste i Vi od hramova Srpske pravoslavne crkve da pravite pabove? Gospođo Tepić, da li je za Vas Republika Srpska i dalje genocidna tvorevina? Gospođo Tepić, zbog čega stajete u odbranu čoveka koji ismeva žrtve najmonstruoznijih crnokošuljaša ustaša, nad čijim su se zločinima zgražavali čak i njihovi saveznici esesovci?

- U pauzi etiketiranja novosadskih studenata, vređanja Srba iz Republike Srpske i lobiranja za vojvođansku naciju, pokušajte da odgovorite na ova pitanja. Prevashodno, Vas radi - zaključio je Vučević.