AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović izjavio je danas da je lista 'Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd' garant nastavka ulaganja u poljoprivredu.

Kako je saopšteneno, Nedimović je danas obišao poljoprivredna gazdinstva Zorana Đorđevića i Zorana Radovanovića u Resniku, gde je poljoprivrednicima ukazao da sela oko Beograda imaju najveću vrednost, kao i da se mnogo ljudi u Beogradu bavi poljoprivredom i da je to ono što državi daje hranu.

- Nastojimo da pomognemo koliko je to moguće, ove godine Grad Beograd je izdvojio 175 miliona dinara za razvoj poljoprivrede, ali da bismo stavili poljoprivredu u fokus i ukoliko lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" pobedi 4. marta na izborima, možemo napraviti bolju platformu za komunikaciju između poljoprivrednika i Gradske Uprave - poručio je Nedimović.

Foto: Tanjug

On je dodao da je to najpotrebnije kako bi se ostvarili što kvalitetniji rezultati, nastavila ulaganja u poljoprivredu i stvorili još bolji uslovi za poljoprivrednike.

Pročitajte  još: Index.hr: Kako je Vučić izdominirao

#Branislav Nedimović

#Poljoprivreda

#resnik

'