AKTUELNO

Društvenim mrežama kruži audio-snimak, objavljen primarno na Telegram kanalu "Bunker", a na kojem Kurtijev zamenik ministra, bivši Srbin Radoica Radomirović, daje instrukcije svojim poslušnicima kako da zapale automobil!

Kurtijev Srbin Radoica Radomirović dan uoči paljenja auta načelnice opštinske uprave u Leposaviću Radmile Vukićević, daje instrukcije Pavlu Radoviću (suspendovanom tzv. kosovskom policajcu zbog snimka kako konzumira kokain) i Slađanu Mijajloviću (takođe narkomanu) kako da zapale auto, što je i učinjeno.

- Samo sipaš 100 grama benzina kod brisača, pa onda ispod kola gde ona masnoća, kablovi, to kad uhvati, to se ne gasi - navodi Radomirović u audio-zapisu koji možete poslušati na kraju teksta.

Podsetimo, automobil je zapaljen i izgoreo u noći 29. februara oko 4.00 ujutru.

Izdajnici, Kurtijevi Srbi, ne samo što su se prodali šiptarskim teroristima za neke "pozicije" i malo droge, već i pale automobile svojim sunarodnicima.

Važno je istaći i da je po ovom starom modelu paljenja prednjeg dela automobila, juče zapaljen i auto časnog Srbina iz Leposavića D. M., o čemu su izveštavali mediji. U oba slučaja nameće se isti modus operandi Kurtijevog Srbina Radoice Radomirovića.

Kurtijev Srbin poznat po brojnim aferama
Radoica Radomirović, Kurtijev Srbin, poznat je po brojnim aferama - od bludničenja do otvorenog nasilja prema ženama i socijalno ugroženima.

Pre nekoliko dana na Telegram kanalima objavljen je njegov snimak na kom se u zgradi opštine Leposavić hvali svojim bludnim radnjama i ističe kako je plaćao prostitutke, uz sve neprikladne detalje koje opisuje. Prethodno, mediji su u više navrata objavljivali kako protiv njega postoje prijave za nasilje u porodici i pretnje ubistvom jednoj ženi. To nije sve - spisak njegovih zlodela je poduži, pa je krajem prošle godine sa svojim pajtosima, Kurtijevim Srbima, predvodio grupu koja je Srbima u Leposaviću otimala stanove i iz njih izbacivala socijalno ugrožene.

Kamere u ovoj opštini snimile su ga i kako lepi plakate i ispisuje grafite protiv Srpske liste.

Sva navedena zlodela protiv Srba na Kosovu i Metohiji čine ga idealnim za saradnju sa premijerom lažne države. Sada je svima potpuno jasno zašto je Kurti baš njega postavio za svoje ministarstvo i dao mu funkciju. Fotelju koju je dobio mora da opravda gnusnim udarima na Srbe.

Spomenuti snimak pogledajte OVDE!