AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov kaže da se sprovodi ciljana kriminalizacija i dehumanizacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

- Au, provališe me! Taman sam uzleteo da preletim, ali Jelena Milošević je mi salomila krila... Šmrc - naveo je Milenko Jovanov na društvenoj mreži Iks.

- Ciljana kriminalizacija i dehumanizacija predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice, kako bi pripremili teren za ono što sledi nakon te faze, su im već postale opšte mesto i na tome vredno, uporno i organizovano rade, nego je ovde nešto drugo po sredi... Izgleda da žele da mi pokažu da sam pogrešio kada sam rekao da se Dragan Đilas krije iza Marinikine suknje, jer je, kanda, suknji više, a ja individualizovao i pojednostavio stvari, ili sam bio u pravu, pa je sada svađa kontkurentkinja oko toga iza čije će suknje ubuduće da se sakrije... Treće nema - istakao je Jovanov i dodao:

Nego, već dana mi pišu gluposti po sistemu "Dobro jutro Katice! Evo, perem kačice!", a niko ni reč ne kaže o tome da ih je Đilas upropastio na svim mogućim izborima, da je nesposoban i da beži od sopstvene odgovornosti za poraze lista koje je pravio. A i to sam rekao. O tome niko ni reči. Valjda se slažu, pa nema potrebe da troše vreme na to.

- Najzad, Dragan Đilas umesto što poturaš gospođe da te brane, dođi sutra na sednicu, pa kaži šta imaš, a, evo, javno obećavam da te neću dirati ako se ponovo rasplačeš. Toliko mogu da ti učinim... Nisi zaslužio, ali, eto, raspoložen sam - dodao je Đilas.

Autor: