AKTUELNO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom

- Sa Lajčakom sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i nepodnošljivim uslovima za život našeg naroda. Razmotrili smo mogućnosti i teme za nastavak konstruktivnih razgovora u Briselu, kao i korake neophodne za napredak ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Još jednom sam pozvao međunarodnu zajednicu da se konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

- Sa Lajčakom sam razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i nepodnošljivim uslovima za život našeg naroda. Razmotrili smo mogućnosti i teme za nastavak konstruktivnih razgovora u Briselu, kao i korake neophodne za napredak ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine. Još jednom sam pozvao međunarodnu zajednicu da se konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost - piše na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".