AKTUELNO

Godinama upozoravamo na targetiranje i šovinizam koji dolaze sa strane “građanske” opozicije koja je sebi dala oreol bezgrešnosti i moralne policije, kaže Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

- Sve što oni rade ima za cilj da aktiviste SNS targetiraju kao legitimnu metu napada svih onih koji misle drugačije. Ovakva polarizacija društva i huškanje ljudi mogu da dovedu do mnogo gorih napada. Ovakve bitange koje sebi daju za pravo da napadaju žene i političke neistomišljenike, Đilas koristi za stvaranje atmosfere straha u kojoj niko ne bi smeo da razmišlja suprotno od onoga što on i neznalice oko njega propovedaju kao dogmu - navela je Božić i dodala:

Posledica toga jesu nasilni protesti, demoliranje državne imovine, uništavanje stranačkih prostorija SNS i sve češći napadi na naše aktiviste. Pitanje je gde je kraj začaranom krugu nasilja u koji nas uvlače najgori od najgorih, ponavljači, narkomani i pigmeji okupljeni oko Dragana Đilasa i njegovih satelita. Verujem da će se ovaj napad naći u nekom izveštaja koji iz EU dolaze svaki put kada opozicioni lideri zakukaju kako nisu sposobni da pobede na izborima. Ako je se ovakvim napadima ide u kampanju pod sloganom “Srbija protiv nasilja” možemo samo da zamislimo šta bi se našlo u programu njihove Vlade da kojim slučajem dođu na vlast.

- Dajem punu podršku svim aktivistima SNS i molim ih da ostanu mirni i da se dostojanstvom i razboritošću odupru bezumni pokušajima opozicije da ovo društvo uvuku u nemire. Oni su ipak samo masno plaćeni za to što rade, dok nas pokreće ljubav prema SNS i Srbiji koju neizmerno volimo - istakla je Božić.

Autor: