AKTUELNO

Milenko Jovanov, član predsedništva SNS kaže da su napadi na aktivistkinje SNS potvrdili da je Đilasova opozicija i njima naklonjeni mediji vode zemlju ka građanskom ratu.

- Danima su se bunili i durili kada sam u jednoj skupštinskoj raspravi rekao da Đilasova opozicija i njima naklonjeni mediji svojim ponašanjem vode zemlju ka građanskom ratu. Napadi na Slavicu i Jelenu iz SNS-a i reakcije na to nasilje pokazuju da sam bio u pravu - naveo je Jovanov.

On je pozvao nadležne organe da rade svoj posao i privedu pravdi osobe koji su proteklih dana nasiljem kršili Ustavom garantovana prava građana na slobodno javno iznošenje stava.

- Isto tako, vreme je da odovaraju i svi oni koji na društvenim mrežama, pod svojim ili lažnim imenom, kao i u medijima podržavaju nasilje, prete nasiljem ili podstrekavaju na njega - istakao je Jovanov i dodao:

Jedino nadležni državni organi, striktnom primenom zakona, mogu da spreče eskalaciju nasilja i ulične obračune... Situacija je više nego ozbilja i krajnji je čas za to.

Autor: