AKTUELNO

Najnoviji istupi opozicionih prvaka, brzopotezna pregrupisanja i neprincipijelni savezi nam govore da je opozicija rešila da u borbi za Skupštinu grada Beograda diskvalifikuje bilo kakvu politiku – a da o bavljenju problemima Beograđana neće biti ni govora, izjavio je poslanik i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

- Probriselska opozicija već duže vreme nastoji da satanizaciju i kriminalizaciju državnog vrha delegira kao svoju politiku za predstojeće izbore za Skupštinu grada Beograda. Kampanja koju vodi opozicija je potpomognuta levo-liberalnim kvazi medijima i samozvanim istraživačkim organizacijama koje svojim neistomišljenicima pokušavaju da podmetnu afere čiji se siže svojom tendencioznošću vrlo često graniči sa naučnom fantastikom. Pošto više ne mogu da štancuju nove afere, već su počeli sa recikliranjem startih, hiljadu puta ponovljenih laži koje su sudovi ove zemlje odavno osporili – rekao je Đurđev.

- Opozicija će u bici za Beograd biti potpomognuta vojskom aktivista nevladinog sektora, koje ja nazivam akindžijama globalizma, koji će, u sprezi sa korporativnim medijima, tokom izbornom procesa nasrtati na državu, njene institucije, stvarajući atmosferu anarhije i haosa. U takvoj konstelaciji za dalju destabilizaciju biće zaduženi kriminalci, biće iskorišćeni kao NATO pešadija hibridnog rata protiv Srbije. Ne zaboravimo kakva je bila uloga sarajevskog kriminalnog miljea neposredno na početku rata u BiH, kako je upravo jedan sarajevski kriminalac opalio prvi metak i time započeo sukob u tom gradu – izjavio je Đurđev.

- Ne zaboravimo nekadašnje patriote i samozvane rodoljube, kliku koja se otuđila od svoje ideologije, koja je jedva čekala da se oslobodi svojih suštinskih srpskih vrednosti kao nekog balasta da bi pohrlila u zagljaj probriselske opozicije. Pokušaće da, poput trojanskog konja, glasovima patriota dovedu na vlast dovedu titoiste. Nikakav krizni menadžment im ne može pomoći da se operu pred svojim tradicionalanim glasačima, njihova avantura sa ProGlasom i Koalicijom SNP ih je koštala mnogo ispisnica – rekao je Đurđev.