AKTUELNO

Aleksandar Vučić, predsednik Srpske napredne stranke, i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" prof. dr Zoran Radojičić, govoriće na mitingu Srpske napredne stranke koji se danas održava u Batajnici, na platou pored Hrama Rođenja Presvete Bogorodice

12.31 - Predsednik Vučić obratio se prisutnima na mitingu, a kada je izašao na binu dočekao ga je gromoglasni aplauz i ovacije okupljenih građana.

- Kada sam rekao da smo bili ponižavani, jer znam da među vama ovde ima Krajišnika a znam koliko vam je bilo teško da se skućite ali ste vredni ljudi i napravili ste jedno od najlepših naselja. Koliko god čuvao obraz Srbije, hoću da vam kažem da ću uvek čuvati i vaš obraz. Srbija hoće mir, Srbija hoće stabilnost, ali Srbija neće nikom da se pravda zato što je snažnija, a radićemo i da budemo još snažniji, a zbog toga nećemo nikome da se izvinjavamo ili pravdamo.

Foto: Tanjug

Vučić je podsetio okupljene kakvu je opozicija vodila hajku protiv Siniše Malog.

- Svaku dan u novinama su vodili najprljaviju kampanju, uništili su mu porodicu, a nikada nisu rekli izvini. Optužili su ga da ima 24 stana, pa gde su mu ti stanovi? Nema ih, a oni imaju mnogo više, milione su opljačkali od našeg naroda. Oni su pljačkali narod, a sada hoće da opet punu kasu opljačkaju. Ali kasu koja pripada Beograđanima, nećemo dati. Ova kasa je narodna kasa. Sad je vreme da siromašni narod živi bolje.

Foto: Tanjug

12.26 - Aja Jung rekla je da ova beogradska vlast radi na kulturi i da nas očekuje otvaranje filharmonije.

12.18 - Okupljenim građanima, prvi se obratio prof. dr Zoran Radojičić koji se zahvalio građanima što su došli u velikom broju i istakao je da mu je čast što se nalazi na listi SNS.

- Imamo čitav niz projekata. Na prvom mestu je metro koji će rešiti problem gužve u saobraćaju. Osim metroa napravićemo novu kliniku za lečenje dece - rekao je Radojičić.

Foto: Tanjug

12.14 - Miting je počeo intoniranjem himne "Bože pravde"

11.59 - U Batajnicu je upravo stigao predsednik Vučić.

11.46 - Na miting je stigao prvi sa liste dr Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gradski menadžer Goran Vesić, Irena Vujović i Aleksandar Martinović.

Foto: Tanjug

11.30 - Veliki broj građana već se okupio u na mestu gde će biti održan miting, a kako nam javljaju naši novinari sa lica mesta narod još uvek pristiže.

Pre početka mitinga, kako je najavljeno, predsednik Vučić će odgovarati na pitanja novinara.

Podsetimo, izbori u Beogradu održaće se 4. marta. Prvi na listi SNS "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" nalazi se prof dr. Zoran Radojičić.

#Aleksandar Vučić

#Batajnica

#Miting

#SNS

'