AKTUELNO

Ministar finanasija Siniša Mali komentarisao je izbore u Beogradu i napade opozicije zbog datuma koji se trenutno pominje kao opcija.

On je gostujući na TV Prva rekao da su izbori u Beogradu veoma važni, da opozicija nema nikakvu drugu poruku osim mržnje prema Vučiću i da će građani biti ti koji odlučuju, sa čime se opozicija predvođena Draganom Đilasom teško miri.

"To dovoljno govori o njima... Ako se setimo septembra prošle godine, upravo ti ljudi iz opozicije tražili su nove izbore i verovali su u svoju pobedu. Kada se pokazalo da to nije baš tako, pošto nisu došli na vlast, nije Dragan Đilas došao na vlast... Kada nisu uspeli, onda su krenuli protesti i nasilna rušenja grada, izuzetno loša slika Beograda koja je poslata u svet. Onda su krenuli da mole evroparlamentarce da ih dovedu na vlast, kada ih već građani Srbije ne žele. Nikada niste mogli da čujete nijednu reč o planovima, osim njihove mržnje prema Vučiću", rekao je Mali.

Kako dodaje Mali, sada kad se govori o izborima i ponovnoj prilici da opozicija ostvari rezultat, sada se ispostavlja da njima to nije dobar datum i to im ne odgovara.

"Traže neki uslovi da se promene, iako su uslovi bili bolji nekog u nekim evropskim zemljama. Njima treba neko drugi da ih na tu vlast dovede, iz interesa, pogotovo interesa Dragana Đilasa", kazao je Mali.

Kako je naglasio, građani su ti koji će odlučiti kome veruju.

"Ovo su, po meni, verovatno najvažniji izbori u skorašnjoj istoriji Srbije", naglasio je Mali.

"Sudbinski izbori, mi ćemo dati sve od sebe, punim plućima ćemo ići ka građanima Beograda", zaključio je Mali.