AKTUELNO

Voditelj Ivan Ivanović u emisjiji „Četiri i po muškarca“ na televiziji Nova S govorio je o rešenju za kosovsko pitanje.

– Po pitanju Kosova, u dugačkim razmišljanjima došao sam do sledećeg zaključka: šta je naš najveći problem? Nije da mi želimo da Kosovo bude Srbija, nego je problem što mi ne želimo da Albanci postoje. A to se neće desiti, oni će postojati sigurno. Dakle, ako razmislite malo, da je Kosovo Srbija trećina poslanika u parlamentu bili bi Albanci, jedno 4-5 ministarstava bili bi Albanci, možda biste čak došli u situaciju da Kurti bude premijer Srbije – kazao je Ivanović.

Dodaje da Albanaca na Kosovu i Metohiji ima oko dva miliona.

Ivanović smatra da misli da se to neće desiti.

– Moramo nekako da prepakujemo misli i da pronađemo neko rešenje, pre svega mi, šta bi za nas bilo prihvatljivo, šta mi uopšte hoćemo po pitanju Kosova i onda će taj Gordijev čvor da bude odvezan. Verujte mi, za pet godina, neko će ovo shvatiti – kazao je on.

Voditelj se potom oglasio na društvenoj mreži Iks uz komentar:

- Da pitam hrpu morona koja komentariše ovaj video i jedino im je sporan broj albanaca. Neka ih je 700.000, to je 11% stanovništva. Da li ste vi spremni da im “date” ministarska ili premijersko mesto? Kako vi zamišljate ostanak Kosova u Srbiji? Osim laprdanja, imate neki plan? – napisao je Ivanović

Autor: