AKTUELNO

Uglješa Mrdić, narodni poslanik je istakao da je SNS uvek spremna za izbore.

Uglješa Mrdić, narodni poslanik je govoreći o slučaju Branimira Nestorović ocenio da su stvari jasne:

- Ili ćemo imati ponovoljene izbore ili ćemo formirati vlast. Očekujem da se to razreši u narednim danima i da početka marta imamo konačnu odluku - istakao je Mrdić za Novo vikend jutro kod Jovane Jeremić i dodao da je najvažnije da Beograd nastavi da se razvija.

Mrdić je naglasio značaj Beograda u sklopu predstojeće izložbe EXPO 2027, a za to je potrebno da Srbija ima i stavilnu vladu i vlast u Beogradu.

- Interesi države i naroda su SNS-u uvek bili iznad stranačkih interesa, za razliku od dobrog dela opozicije. Mi smo uvek spremni za izbore - dodao je Mrdić.

Dejan Miletić iz Centra za društvenu stabilnost kaže da su indijske i turske serije "slabe" u odnosu na to što se dešava u pokretu "Mi glas naroda".

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je sve to tužno. Ovde su vrlo ozbiljne stvari pred nama. Mi smo kao država smo pred ozbiljnim pritiscima, izazovima, i umesto da idemo ka rešenjima, prave se drame...- ističe je Miletić.

On smatra da novi izbori nisu rešenje.

- Ideja je urušavanje Srbije. Stvaranje tenzija i antagonizma, urušavanje institucija. Rezultati izbora su jasni - naveo je Miletić, koji smatra da je jedan odbornik više i legalan i legitiman.

Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog je ocenio da i Branimir Nestorović i svi njegovi saradnici pokazuju jednu vrstu političke nezrelosti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Strateški ciljevi i zadaci pred nama su veoma ozbiljni i čini se da ova grupa novih lica u politici je na neki način ovim ponašanjem pokazala nedovoljnu zrelost za ozbiljne političke odluke - istakao je Bošnjak.

Autor: