AKTUELNO

Levo-liberalni krugovi u našoj zemlji, a zapravo direktne ispostave zapadnih globalista, odnosno njihova peta i šesta kolona, vode svakodnevnu brutalnu i bezočno neistinitu kampanju protiv ministra odbrane Miloša Vučevića, jer im je jasno da će on biti budući premijer Srbije i da neće dozvoliti da nastave da razaraju porodicu i tradicionalne vrednosti, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

- Njihova poslednja izmišljotina o šemama kupovine glasova u Novom Sadu nije udar samo na Vučevića kao njegovog bivšeg gradonačelnika, već i na čestite i vredne Novosađane koji su poslednjih desetak godina uložili svoj trud i rad da Novi Sad bude regionalni razvojni centar, kulturna prestonica Evrope i mnogo toga još - rekao je Đurđev.

On smatra da je fašistički izliv mržnje prema Romima i Srbima iz Republike Srpske, kao navodno kupljenim i nelegalnim glasačima u Novom Sadu, samo jedan od dokaza da neko želi da destabilizuje multinacionalni, multikonfesionalni i multikulturalni poredak u Novom Sadu koji je Vučević svojim decenijskim upravljanjem doveo do nivoa najviših evropskih vrednosti.

Predsednik Srpske lige se upitao kuda vodi dehumanizacija i kriminalizacija Vučevića i kakvu ona sliku šalje van naše zemlje.

- Govorimo o najboljem gradonačelniku u istoriji Novog Sada i najpopularnijem političaru u Srbiji posle Aleksandra Vučića. Treba biti otvoren i jasan - Vučević smeta onima kojima smeta porodična, tradicionalna, zdrava i normalna Srbija, Srbija koja se ne odriče ni svoje prošlosti ni svoje budućnosti. Uprkos svima i svemu, Vučević će pobediti, te će zajedno sa predsednikom Vučićem voditi Srbiju dalje u nove pobede - zaključio je Đurđev.