AKTUELNO

Bojan Pajtić, bivši predsednik Demokratske stranke, najavio je danas na društvenim mrežama da će tužiti sadašnjeg lidera DS Dragana Šutanovca "zbog užasnih kleveta" na njegov račun, ali i na račun Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića.

Pajtić je na Fejsbuku opširno obrazložio zašto će protiv Šutanovca i svih njegovih saradnika koji su učestvovali u klevetanju da podnese tužbe.

- Na 28. godišnjicu Demokratske stranke, njen predsednik, Dragan Šutanovac, bestidnom klevetom da sam jedan od onih koji su „devastirali DS“, simbolično je najavio puštanje u medije pamfleta pod nazivom „Izveštaj radnog tela za utvrđivanje finansijskog stanja i kontrolu načina trošenja finansijskih sredstava Demokratske stranke - napisao je Pajtić.

Pajtić tvrdi da su "od blaćenja su pošteđeni samo oni koji su u Šutanovčevom 'timu', ili su sa njim u kumovskim odnosima".

- U Izveštaju Šutanovčeve komisije, pored teških kleveta i uvreda na račun manje – više svih pojedinaca koji su zauzimali odgovorne pozicije u DS (od blaćenja su pošteđeni samo oni koji su u Šutanovčevom „timu“, ili su sa njim u kumovskim odnosima), nailazimo i na određene činjenice, koje su nesporne - piše Pajtić.

Pročitajte još: Vesić Đilasu:Bulevar klasičan primer korupcije

#Bojan Pajtić

#Dragan Đilas

#Dragan Šutanovac

'