AKTUELNO

Član predsedništva SNS Vladimir Orlić smatra da je skandalozno to što Dragan Đilas govori o ulaganjima u GSP, sudbini tog preduzeća ili nabavci novih autobusa.

- Ne zna se u kojoj je od tih oblasti napravio veću štetu po Beograd i Beograđane. Đilas svoje ponašanje usmerava u skladu sa devizom - ako ti činjenice ne idu u prilog, utoliko gore po same činjenice – rekao je Orlić gostujući u emisiji "O11" na Televiziji Pink.

Kako je dodao, činjenice govore da se u GSP ulaže.

- Dakle 107 potpuno novih autobusa u protekle tri godine, radi se na razvoju infrastrukture samog preduzeća, napravljen je novi dispečarski centar, u toku je realizacija nove stanice u bloku 42. Napori koji se usmeravaju da se GSP- u pomogne ukazuju ne da neko želi da ga uništi, već naprotiv da se ljudi trude da ga sačuvaju – naveo je Orlić.

Prema njegovim rečima, radnici najbolje znaju u kakvoj su situaciji bili kada se Đilas pitao - kada je žario i palio Beogradom i svakom sektoru u ovom gradu.

- Njima ne treba objašnjavati. Oni su svesni uslova u kojima su i živeli i radili – zaključio je Orlić.

On je ocenio da je Đilas izgleda zaključio da je prošlo dovoljno vremena i da su svi sve zaboravili da je upravo Bus plus uveden kada se on pitao - suprotno zakonu.

- Kada Đilas priča o prljavim kampanjama može da podseti svakoga na njegovu nečasnu ulogu u tom smislu. Zna se ko se može dičiti tim da je bio apsolutni gospodar ne samo medijskog reklamiranja i zloupotrebe medija već svake prljave kampanje koja se u ovoj zemlji dešavala – to je Dragan Đilas – istakao je Orlić.

Član predsednišva SNS je dodao da sa Đilasove strane nema fer pleja i da sve oblasti koje je lično devastirao i u kojima je napravio veliku štetu za Beograd i Beograđane pokušava da zloupotrebi.

Celu emisiju "011" možete pogledati u nastavku:

#Predizborna kampanja

#Vladimir Orlić

'