AKTUELNO

U danu kada se i kuso i repato i šuto i rogato ustremilo ka Aleksandru Vučiću, nakon što je izneo, još samo jednom u nizu činjenice i istinu, i bez trunke ustručavanja odgovorio na sva najvažnija pitanja, nije izostala ni miljenica tajkuna i sledbenica Кurtija i ostalih mrzitelja Srbije - Marinika Tepić rekla je Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Za razliku od nje i njenog gazde za koje je istina potpuna nepoznanica za Aleksandra Vučića je to jedina moguća opcija: u svakom trenutku i po svakom pitanju, bez obzira na to koliko je tema o kojoj se govori teška i bolna ili lepa i radosna.

I ne samo da će "pisati čitanke" već mi sada svedočimo, a generacije koje dolazite će živeti rezultate i dela ozbiljne, državotvorne politike Aleksandra Vučića. Sve puteve, pruge, bolnice, kliničke centre, domove zdravlja, fabrike i naučno tehnološke parkove...

Na potpuno isti način će i sve grozote i gadosti Marinike Tepić ući u anale političke sramote! Ni mi sada, ni buduće generacije neće zaboraviti onu Đilasovu uposlenicu koja je za nas Srbe rekla da smo genocidan narod, koja nijednu priliku nije propustila da pljune po sopstvenoj državi i narodu koji je nazvala čak i "malim, lažnim," koja je kao pokrajinska seretarka bila važna karika u pljačkanju naše države, zahtevala da se ljudi koji joj nisu po volji isele...

O svakome će se u "čitankama" pisati shodno zaslugama i delima, samo što za njenu žeđ za novcem i vlašću ne postoje prave reči: čak je i ogromno, veće od najvećeg i gore od najgoreg malo i nedovoljno da na pravi način opiše svu prljavštinu njenih nedela i svu njenu oholost, dvoličnost i vlastoljubivost!