AKTUELNO

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd Nebojša Stefanović izjavio je danas, u razgovoru sa meštanima Vlaške, u opštini Mladenovac, da je plan da daleko veći iznos novca bude izdvojen za ulaganja u prigradska naselja.

- U neke opštine nije ulagano 50 godina, naš plan je da za ulaganja u vodovod, kanalizaciju, kolektore, bude izdvojeno 350 miliona evra - rekao je Stefanović pred oko 300 okupljenih građana.

On je naglasio da SNS želi da menja praksu prethodnih vlasti koja je, kako kaže, izbegavala direktan razgovor sa narodom.

- Hoćemo sa vama da razgovaramo o problemima koje ste prepoznali, da ih stavimo u prvi plan i prve ih rešavamo - rekao je Stefanović i naglasio da je stabilna država osnova svega i da je to bio osnovni cilj predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Podsetio je da je u Srbiji od 2012. godine zaposleno 170 hiljada ljudi jer je, kaže, u stabilnoj drzavi lako otvarati fabrike i naglasio da je cilj otvaranje fabrika u svakoj beogradskoj opštini.

Pročitajte još: Lista 'Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd!' predstavila je program za Beograd i kandidate za odbornike u Skupštini grada (FOTO)

#Nebojša Stefanović

#SNS

'