AKTUELNO

Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, rekal je da im nije prvi put, ali ovaj put su otišli najdalje u svom podaništvu prema osvedočenim mrziteljima Srbije i srpskog naroda.

- Imali smo priliku da vidimo kako polažu zakletvu pred tajkunskim medijima, umesto u sali Narodne skupštine. Dok ih narod plaća da zastupaju najbolje interese Srbije, oni su odlučili da za tuđ interes pričaju sve najgore o svojoj zemlji. Samo se pitam da li je sledeća ideja da traže bombardovanje Srbije, kako bi se stvorilo “demokratsko” okruženje po njihovoj meri. Uortačili su se sa najgorim mrziteljima srpskog naroda, s kojima zagovaraju ideju secesije Kosova i Metohije i proglašenja srpskog naroda genocidnim - rekla je Božić i dodala:

- Kao i svakog puta kada je u priču oko srpske opozicije u Evropskom parlamentu upletena Alesandra Moreti i ovoga puta možemo samo naslutiti koji su to interesi koji ih spajaju u orkestriranom napadu na Srbiju. Odlučili su po svaku cenu da ih dovedu na vlast bez izbora i mimo volje naroda, ali su zaboravili da na drugoj strani imaju skoro 2 miliona građana Srbije koji ne misle tako i koji su na izborima pokazali da će se o sudbini Srbije pitati isključivo njeni građani. Ne treba da se ljute kada ih neko nazove lešinarima, jer je to blaga reč za ono što rade u nameri da po svaku cenu dođu na vlast, pa makar i blaćenjem svoje zemlje i prodavanjem nacionalnog i državnog interesa.

- Nema jadnije poruke koju su mogli da pošalju o sebi i svom mišljenju o svojoj zemlji, činjenicom da su se odlučili da na kolenima mole evropske zvaničnike da ih dovedu na vlast. Mora da iza toga stoji veliki patriotizam Viole Fon Kramon, koja sigurno nema nikakav finansijski interes da Draganu Đilasu omogući novi mandat za pljačku Srbije. Sigurna sam da im građani nisu dali mandat da po belom svetu kukumavče novi aranžman na vlast s ciljem da nesmetano nastave pljačku Srbije. Na svaku njihovu laž i antisrpsku propagandu, odgovorićemo još snažnijim zalaganjem za Srbiju i sve njene građane. Dok oni prodaju naše nacionalne interese, Aleksandar Vučić se bori pred UN za očuvanje svega, čime su oni godinama dok su bili na vlasti trgovali zarad političkih poena i pljačke državnih para - zaključila je Božić.