AKTUELNO

Ujedinjena seljačka stranka saopštila je danas da na predstojećim beogradskim izborima koji se održavaju 4. marta podržava listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić objavio je podršku listi u Domu Narodne skupštine u koju je došao sa predstavnicima svoje stranke i obučen u narodnu nošnju.

On je u skupštinskom holu podigao kondir (zemljani bokal) nazdravio i pozvao gradjane da glasaju za listu Aleksandra Vučića u Beogradu koja se, kako je ocenio zalaže za razvoj grada i koja ulaže u periferiju i poljoprivredu.

Ujedinjena seljačka stranka je koalicioni partner Srpske napredne stranke u republičkom parlametu, a kako je Miletić rekao partneri su i u više drugih gradova i opština, te je gradjane pozvao da i u drugim opštinama gde se izbori održavaju u narednom periodu podrže listu njihovog koalicionog partnera.

On je naveo da se 15. februara navršava 18 godina od osnivanja Ujedinjene seljačke stranke koja se zalaže za razvoj sela, poljoprivrede, brdsko-planisnkih predela i Jugo-istočne Srbije odakle je stranka i potekla.

Miletić je na konferenciji saopštio i da će rodjendan stranke biti obeležen u Nišu.

Miletić je na čelu te stranke od 2006. godine.

#Aleksandar Vučić

#Glasanje

#Selo

'