AKTUELNO

Međusobne optužbe pršte, sadašnji i bivši članovi Demokratske stranke potpuno su u raskolu po stavovima i svakodnevno smo svedoci različitih prepucavanja. Jedinstvo na delu!

Predsednik DS Dragan Šutanovac dao je intervju u kojem je istakao da su "Đilas i Pajtić devastirali DS", nakon čega se brže-bolje oglasio bivši šef ove stranke Bojan Pajtić, optužujući demokrate da šire neistine po društvenim mrežama, preteći da će otkriti "ko je DS uvalio u dugove".

Sadašnjem glavnom promoteru Dragana Đilasa (koga je inače skinuo sa vrha stranke), odgovorio je i aktuelni potrpredsednik DS Igor Salak. On mu je postavio pitanje:

Pozdrav, Bojane, baš bih voleo da znam ko nas je uvalio u dugove i ko je trošio sredstva u ličnu, a ne stranačku korist. Ko se ponašao nedomaćinski prema Demokratskoj stranci i državnim budzetima? Siguran sam da je to nekoliko ljudi zbog kojih nas sve zovu žutim lopovima...

Foto: Printscreen Twitter

Na to pitanje, Pajtić je izbegao odgovor pokušavajući da lopticu prebacu na drugu stranu terena i odgovorio pitanjem:

- Dileme nema da ja nisam u toj kategoriji. A ti, kao zamenik predsednika i znaš ko je. Da čujemo. Imena i podatke.

Foto: Printscreen Twitter

Salak mu je nakon ovoga obećao da će sve otkriti "čim prođu beogradski izbori":

- Moja rečenica je bila upitnog karektera s obzirom da si rekao da znaš "ko nas je uvalio u dug", pa sam mislio da to podeliš sa nama. Sa zadovoljstvom ću podeliti sve info kad prođu Bg izbori - napisao je Salak.

Nakon ovih nekoliko Tvitova, stvar je počela da se "zahuktava" do te mere da je prepiska počela da sadrži elemente za Tužilaštvo! U besu i želji da svako sa sebe skine ljagu, bivši i sadašnji članovi DS počeli su javno da razotkrivaju sve "mutne radnje".

Pajtić je u nastavku dopisivanja za pljačku DS indirektno optužio i svog prethodnika u stranci, a sada izbornog kolegu Dragana Đilasa, napisavši da treba "da se proveri ko je od funkcionera 2012. potpisao da se 10 miliona evra usmeri jednoj agenciji". A javna je tajna da su tih godina kampanje uglavnom rađene preko agencije Dragana Đilasa!

S ovim je klupko počelo da se odmotava, a ovo je nastavak njihovog dopisivanja.

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

Pročitajte još: VUČIĆ O OPOZICIJI: Pobednik grešku traži kod sebe, gubitnik u drugom!

#Bojan Pajtić

#Demokratska stranka

#Krađa

#Novac

#Opozicija

'