AKTUELNO

Članice Predsedništva SNS Maja Gojković rekla je da najoštrije osuđuje medijsku kampanju usmerenu na porodicu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, koja pokazuje da je jedini cilj da se brutalnim lažima i napadima, ne birajući sredstva, domognu vlasti suprotno volji građana.

- Nakon oca, majke i sina predsednika, sada napadima na brata predsednika Srbije Andreja Vučića, potvrđuju svoju beskrupuloznu nameru diskreditovanja Aleksandra Vučića u želji destabilizacije zemlje - kazala je Gojković i dodala:

- Za razliku od predsednika koji radi na stvaranju novih radnih mesta, obnovi i izgradnji ustanova kulture, škola, bolnica, puteva, oni koji su državu pogubnom politikom doveli na rub propasti, sada ponovo pokazuju da nemaju drugi plan za obmanu građana, pa u nedostatku političkog programa nastavljaju da šire mržnju manipulacijama na najprizemniji mogući način.

- Ljubav Aleksandra Vučića prema Srbiji i njegova odlučnost da naša država nastavi putem razvoja jača je i veća od svake laži. Puna podrška predsedniku i porodici Vučić! Živela Srbija! - zaključuje Gojković.