AKTUELNO

Urednik podgoričkih Vijesti Željko Ivanović razotkrio se posle pisanja tog medija da je meta Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, a ne njegov brat Andrej.

Naime, podgoričke Vijesti objavile su skaradni tekst koji je prepisan iz Tabloida Milovana Brkića o vezama Vučićevog brata Andreja i biznismena Zvonka Veselinovića.

Predsednik Vučić je upitan da prokomentariše pisanje podgoričkih Vijseti o tome da je njegov brat Andrej Vučić navodno "proslavio milijardu" sa Zvonkom Veselinovićem, rekao da je Milovan Brkić i njegov Tabloid postao plan i program opozicionih stranaka.

- Što se tiče podgoričkih Vijesti, tamo vam je urednik Đilasov onaj Obradović, postavljen iz Vranja, a onaj drugi učestvovao u filmu onom što su smišljali "Vučić zločinac, Hitler, ubica..." onaj Ivanović, on je već učestvovao u tome. Ali njemu ću da odem u Crnu Goru da odgovaram, a ne ovde, a ovim našima nema potrebe ni da odgovaram, na te laži smo navikli, ne znam kako ih ne mrzi da lažu. Moj brat nikada u životu nije otišao u lov, niti bilo šta slično. Čuj milijarde... Mali ljudi obično imaju velike frustracije - kazao je Vučić.

Ali Ivanović se u odgovoru Vučiću, koji je objavio portal Nova, razotkrio rekavši da se "raduje novom dolasku predsednika Srbije u Crnu Goru i da se nada da će se posle toga povući iz politike."

- Veći skiciram novu kolumnu – „Vučić na kanabeu 2“. Nakon toga se nadam da će se Vučić povući iz politike, shvatajući moju više puta ponovljenu poruku da nema budućnosti Srbije bez demokratije i slobodnih medija, čiji je on nepopravljivi negator i neprijatelj - zaključuje Ivanović.

Očigledno je da Ivanović nije napao predsednikovog brata Andreja što je nešto kao kriv, nego što je target bio Aleksandar Vučić. Iza ovoga se krije nečiji interes da se udari na Vučićevog brata, da bi se Aleksandar oterao sa čela Srbije.