AKTUELNO

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović razgovarao je večeras sa stanovnicima naselja Krnjača, u opštini Palilula gde je rekao da se opštinske i gradske vlasti trude da u tom, ali i drugim beogradskim naseljima, urede ono u šta se nije ulagalo poslednjih 50 godina.

Kao prioritet istakao je izgradnju i obnovu vodovodne i kanalizacione mreže, povećanje broja autobusa na određenim linijama gradskog prevoza, izgradnju novih autobuskih okretnica, ali i brigu o najstarijim sugrađanima.

On je istakao da je veliki problem naselja Krnjaea neurešena vodovodna i kanalizaciona mreža i kako je rekao, na uređenju je insistirao i gradonačelnik Beograda.

Ono što je zajednieki zaključeno je da novac, u iznosu od preko 38 miliona evra, koji bi trebalo na proleće da se izdvoji za ovu namenu, bude utrošen na postavljanje novih cevi i kolektora.

Stefanović je rekao da je primetno da opština Palilula izuzetno brine o svojim sugrađanima i da postoji dobra sinergija opštinske, gradske i republičke vlasti.

Dodao je da pored snažne saradnje i pritiska da se sve uradi i pre nego što građani očekuju, postoji i briga o njima, jer se kroz razgovor mogu čuti njihovi priotiteti, koji treba da budu prioriteti za grad i koji moraju biti realizovani.

#Nebojša Stefanović

'