AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je poručio da je izgradnja kanala, ruta i linija povezivanja sa Azijom od ključnog značaja, ne samo za Srbiju, već za celu Evropu.

- Najvažnije je povezivanje. Zato je izgradnja svih mogućih kanala, ruta i linija povezivanja sa Azijom od ključnog značaja, ne samo za Srbiju, već za celu Evropu. Tu mislim na sve vrste veza – od ekonomije i trgovine, preko saobraćaja i energetike, do digitalne povezanosti i veza sa institucijama koje se bave veštačkom inteligencijom. Samo na taj način možemo da gledamo u dobru budućnost koja je pred nama - naveo je Vučić.

Predsednik Srbije je danas učestvovao je na sesiji „Novo evroazijsko svitanje?“ na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Predsednik Srbije je danas učestvovao je na sesiji „Novo evroazijsko svitanje?“ na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

- Najvažnije je povezivanje. Zato je izgradnja svih mogućih kanala, ruta i linija povezivanja sa Azijom od ključnog značaja, ne samo za Srbiju, već za celu Evropu. Tu mislim na sve vrste veza – od ekonomije i trgovine, preko saobraćaja i energetike, do digitalne povezanosti i veza sa institucijama koje se bave veštačkom inteligencijom. Samo na taj način možemo da gledamo u dobru budućnost koja je pred nama - naveo je Vučić. Predsednik Srbije je danas učestvovao je na sesiji „Novo evroazijsko svitanje?“ na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Autor: