AKTUELNO

Delovanje opozije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" nema više nikakve veze sa politikom, ističe marketinški stručnjak Nebojša Krstić i ocenuje da je jučerašnji protest povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića još jedna u nizu njihovih zloupotreba tragedija kako bi privukli građane.

- Koalcije koja je sebi dala naziv "Srbija protiv nasilja", a bavi se isključivo nasiljem, čak je i ovo lešinarenje jedna vrsta nasilja nad građanima, nema nikakve veze sa Oliverom Ivanovićem - istakao je Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, Ivanović je tri godine bio u albanskim zatvorima, iako ništa nisu mogli da dokažu, a za to vreme niko od ove "ožalošćenje porodice" koja je juče protestovala, nije reč rekao, niti ga uzeo u zaštitu.

Sad traže bilo šta što može da se postavi kao emotivni mamac da se privuku ljudi, koji su prošli put došli zbog Radeta Šerbedžije i Cece Bojković, a ne njih. Ovo je samo jedna u nizu zloupotreba nesreća i zločina. Primetio sam na Tviteru juče da je i Kurti ožalošćen i zabrinut i obležava godišnjicu tog zločina, on koji je deo te vlasti koja ga je i maltretirala i likvidirala

Prema njegovim rečima, to je ružna propagnadna aktivnost koja izlazi iz okvira politike.

Zoran Anđelković iz Centra za mir i toleranciju je naveo da opozicija okupljena oko koalicije "Srbija protiv nasilja" ne krije da želi da napravi Majdan u Beogradu.

- Oni misle da tako mogu. Aleksić je rekao da će oni pobedti pod svojim uslovima, a to znači nasiljem - naveo je Anđelković i dodao da oni koji su juče organizovali protest Olivera nisu ni poznavali.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve sad imaju RIK i Oliver Ivanović? Oni su se tamo bavili izborima...Ne pojavljuje se prvi put zastava 'Evromajdana'

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović je istakao da su Ivanovića u zatvor poslali Kurtijevi prethodnici, a on sada "plače" za Oliverom, dok su neki iz ove "ožalošćene porodice" govorili da je sigurno nešto kriv čim ga drže tamo.

- A onaj ko ga je branio i slao svoju porodicu se zove Aleksnadar Vučić. Njegov sin je išao u zatvor i posećivao ga i obilazio Ivanovićevu porodicu. Oni sada svojataju srpsku tregediju, jer su potrošili sve druge priče - naveo je Milovanović.

Autor: