AKTUELNO

- Samo snažan tim predvođen SNS može ostvariti snove o razvijenoj prestonici, ovog puta ruku pod ruku sa građanima koji su intenzivno uključeni - rekao je član predsedništva SNS.

Član Predsedništva SNS Branislav Nedimović posetio je  opštinu Voždovac i poručio da Beograd ne sme biti sredstvo za sitne političke poene, već da moramo iskoristiti njegov veliki potencijal da bi poboljšali kvalitet života svih građana.

Nedimović je razgovarao sa poljoprivrednicima iz naselja Beli Potok, Zuce i Ripanj.

Ukazao je na koje sve načine može da se pomogne poljoprivrednim proizvođacima i objasnio kako da se unapredi sistem funkcionisanja poljoprivrede na celoj teritoriji Beograda.

Nedimović, koji je i ministar poljoprivrede, istakao je da se ne sme zaboraviti da Beograd nisu samo urbani delovi, da mnogo stanovnika živi u selima i da se mnogo njih bavi poljoprivredom.

Dodao je da će u skladu sa propisima koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede u protekla tri meseca, mali proizvođači, pored svojih osnovnih proizvoda na lokalnim tržištima, moći da plasiraju i prodaju prerađevine.

Prema njegovim rečima, imamo ozbiljnu priliku da radimo dobro, jer imamo na raspolaganju sredstva koje daju grad i država.

Grad Beograd je budžetom za 2018. godinu predvideo 180 miliona dinara namenskih subvencija u poljoprivredu, podsetio je Nedimović.

- Samo snažan tim predvođen SNS može ostvariti snove o razvijenoj prestonici, ovog puta ruku pod ruku sa građanima koji su intenzivno uključeni. Danas građani Zuca, Ripnja i Belog Potoka imaju mogućnost da šire svoja poljoprivredna gazdinstva, upošljavaju radnike i lepo žive od svog rada. Zato će, uveren sam, građani podržati listu 'Aleksandra Vučića-Zato što volimo Beograd' - zaključio je Nedimović, navedeno je u saopštenju.

#Beograd

#Branislav Nedimović

#Izbori

#SNS

'