AKTUELNO

On je istakao da je vrlo važno otkriti ko su nalogodavci i izvršioci "kukavičkog ubistva Olivera Ivanovića, jer je cilj bio destabilizacija Srbije i stvaranje opšteg straha i uznemirenosti kod Srba na KiM.

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je da je današnja poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji od istorijskog značaja za opstanak preostalih Srba na svojim vekovnim ognjištima.

- Brutalno ubistvo Olivera Ivanovića proizvelo je dodatni strah i nesigurnost kod Srba za vlastitu bezbednost i budućnost. Zbog toga predsednik Vučić svojom posetom Kosovu i Metohiji šalje jasnu poruku da će Srbija učiniti sve što je u njenoj moći da osigura bezbednost, opstanak i koliko je moguće normalan život Srba na Kosovu i Metohiji - naveo je Linta u izjavi za javnost.

On je istakao i da je zbog toga posebno važno da se otkriju nalogodavci i izvršioci "kukavičkog ubistva Olivera Ivanovića, jer je cilj bio destabilizacija Srbije i stvaranje opšteg straha i uznemirenosti kod Srba na Kosovu i Metohiji i njihovo masovno iseljavanje".

Pročitajte još: (UŽIVO) VUČIĆ U KOSOVSKOJ MITROVICI: Predsednik Srbije položio venac na mesto UBISTVA OLIVERA IVANOVIĆA! (FOTO)

#Aleksandar Vučić

#Kosovo

#Miodrag Linta

#Poseta

'