AKTUELNO

Dr Vladimir Orlić, kandidat sa lite "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane!", posetio je Opštinski odbor u Inđiji i Mesni odbor u Čortanovcima, gde ga je dočekao veliki broj članova, aktivista i simpatizera Srpske napredne stranke.

Zahvalio im je jer se za Srbiju bore svakoga dana i u nju i njen uspeh veruju.

"Hvala jer ponosno i nepokolebljivo branite svoju državu i podržavate predsednika Aleksandra Vučića", rekao je dr Orlić i dodao da u decembru predstoje važni izbori, na kojima odlučujemo hoće li nam Srbije i u budućnosti biti.

Foto: sns

"I tačno je, najgori od najgorih, oni koje samo po zlu pamtimo, hoće da nas vrate u prošlost, da nas ponovo gurnu u onaj mrak iz kojeg smo već jednom spašavali glavu na ramenima svakome u ovoj zemlji. Naša je poruka njima: to nećemo dopustiti, nema povlačenja pred najgorima. Od njih je najveća i najsnažnija brana upravo - predsednik Vučić", rekao je dr Orlić.

Foto: sns

Naglasio je da samo jedna politka obezbeđuje budućnost za Čortanovce, Inđiju i svaki kraj naše Srbije.

"Ta je politika oličena u izbornoj listi "ALEKSANDAR VUČIĆ - Srbija ne sme da stane". Zato obavezno na izbore 17. decembra i glas za slobodnu, samostalnu i suverenu državu, za još uspešniju Srbiju. Neka pobeda bude za ponos i, rečima predsednika Vučića, najveća i najubedljivija do sada", zaključio je dr Orlić.

#Dr Vladimir Orlić