AKTUELNO

Danijela Vujičić, kandidat s KiM za poslanika ispred liste “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane”, rekla je da Marko Jakšić nekada neprikosnoveni vladar iz senke severa Kosova i Metohije, čiju senku nisi smeo da zgaziš niti potpis na malverzacije da vidiš, bez koga ni muva nije smela da preleti, kako kaže, sada se u otvorenom pismu obraća predsedniku Aleksandru Vučiću jer je prozvan i ljut zbog navodnog dirigovanog pitanja Gordane Uzelac novinarke TV Pink.

- Gle čuda. U otvorenom pismu Aleksandru Vučiću u svakom pasusu je pošao od sebe i svojih prljavih tragova na Kosmetu. Kontradiktoran kao i obično, sročio je pismo koje više liči na demanti samog sebe. Jasno je, nema šta da izmisli o Vučicu pa rola laži kao onomad džakove sa "lovom" koje je dobijao za zaposlene u bolnici od UN 2000. godine - rekla je Vujičić i nastavila:

- Ajmo redom. Majstore (u tvom maniru obraćanja) nema većeg manipulatora od tebe. Kao što i sam znaš da izmisljaš svako slovo koje si napisao, srpski narod na KIM blanko potpisuje svaku izgovorenu rečenicu o Kosovu i Metohiji Aleksandra Vučića. Vučić nije mogao u Vladi Mirka Marjanovića da spreči bombardovanje SRJ, ali si ti mogao svog šefa Vojislava Koštunicu da sprečiš da ne pušta iz zatvora 1890 šiptarskih terorista, krvoloka. A i dragog ti Aljbina. Kada već pominješ pokojnog  Olivera Ivanovića, odgovori zašto si ga proglasio izdajnikom zbog Koalicije Povratak. 

Ona ističe da čim se osetio ugroženim da je gazio redom bez imalo časti i morala.

- Ne bole te oslobođeni teroristi ali su ti smetali citiram te " izdajnici oko Olivera". Sve koji ne misle kao ti zvao si stranim plaćenicima, ali si stranu valutu u džakovima, "ljubi ga majka" voleo pa i velelepne  nekretnine u inostranstvu i to na tom istom zapadu npr. u Londonu. Selo gori a baba se češlja. Samo da nema tvog potpisa - rekla je Vujičić i dodala:

- Da, 17. marta 2004. godine patriota Vučić je bio u Kosovskoj Mitrovici i delio sudbinu srpskog naroda koju deli i danas, vidiš nije se promenio, nije kukavica, ali ti si bio i ostao “hrabar” da naređujes ali kukavica da staneš iza svojih dela. U odnosu sa ljudima držao si se tvoje narodne :" kada je magare u blatu neka se valja".

- Poređenje da prof. dr Elek primi Đilasa kao što si ti Aleksandra Vučića 17. marta ne može biti isto jer Đilasa i njegovu listu čine ljudi koji su za nezavisno Kosovo i hoće Srbe da proglase genocidnim narodom, ali je vrlo zamislivo da tvog Slavisu Ristića pošalješ Đilasu - kazale j ona i dodala:

- Opet Vučić kriv! Kriv je jer po pitanju KIM isti onaj Aca i nekada i sada. Kao što je i realno da niko nije mogao da dobije posao u bolnici jer nije Jakšić, niti da popije rakiju a da nije Markova, tako si narodu ostavio ukus džibre i Aljbina.

- Kao što si se bojao za sebe majstore zbog posledica "demokratije" koju si narodu servirao, a od “hrabrosti” kasnije i svoje senke, za Vučića se ne boj on je patriota i to narod zna. Na američkoj crnoj listi si bio i zbog korupcije. Eto prilike da podrškom Đilasu obeliš listu - rekla je ona i zaključila:

"More Marko ne ori drumova". Preorao si ih previše! “Braneći” Ustav svojim nepočinstvima, korov tvoje politike nam je ostao.

#Danijela Vujičić