AKTUELNO

Kako navodi, ova odluka ohrabriće stranke bivše vlasti uoči izbora.

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da je njegov pokret hteo da se raspišu vanredni parlamentarni izbori u Srbiji zajedno sa lokalnim u Beogradu, ali i da će njegov pokret poštovati odluku koje je donelo rukovodstvo Srpske napredne stranke.

Vulin je kazao da bi bilo dobro da su se održali vanredni parlamentarni izbori, ali da je odluka o neraspisivanju tih izbora doneta u skladu sa onim što je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić smatrao najboljim interesom Republike Srbije, dodavši da on veruje u odluke koje Vučić donosi.

Iako ne želi da se protivi odluci najveće stranke u Srbiji i koalicije čiji je deo i Pokret socijalista, Vulin navodi da će takva odluka rukovodstva SNS-a ohrabriti stranke bivše vlasti uoči beogradskih izbora.

- Predstavnici partija DOS-a će sada biti veoma glasni pošto će biti sigurni da neće morati da izađu pred građane i da neće morati da podnose račun za ono što su radili. Očekujem da će oni biti bučniji i glasniji nego što su do sada bili - poručio je Vulin.

Pročitajte još: MATIĆ ZA PINK: U Beogradu se neće voditi borba za prvo mesto - ZNA SE DA ĆE TO BITI SNS (VIDEO)

#Aleksandar Vulin

#Izbori

#Pokret socijalista

#SNS

'