AKTUELNO

- SNS je još jednom pokazala da je stranka svesna da ima benefit od održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, ali da bira ono što je u interesu Srbije i građana Srbije - rekao je Vučević.

Naprednjaci su odlukom da se ne ide na vanredne parlamentarne izbore pokazali da su za njih interesi Srbije ispred stranačkih interesa, kaže potpredsednik SNS Miloš Vučević i dodaje da će ta stranka na gradske izbore ići u koaliciji sa SDPS-om Rasima Ljajića, a da je gotovo izvesno je da će SPS imati svoju listu.

- SNS je još jednom pokazala da je stranka svesna da ima benefit od održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, ali da bira ono što je u interesu Srbije i građana Srbije - rekao je Vučević.

On je dodao da je juče na sednici Predsedništva stranke vođena otvorena diskusia, da je bilo članova predsedništva koji su predlagali da se ide na vanredne parlamentarne izbore, ali da su na kraju prihvatili argumente predsednika države i stranke da se ne ide na izbore.

Upitan ko će biti na listi za gradske izbore on je rekao da će se to znati za narednih četiri, pet dana, da će na listi biti mnogo onih koji se nisu bavili politikom, ljudi iz kulture, sportista.

- Verujem da će građani biti zadovoljni sa imenima i sastavom liste "Aleksandar Vučić- zato što volimo Beograd". Mi ćemo tom listom predložiti politiku rezultata, a nećemo se baviti mržnom - rekao je on.

Ti rezultati su, kako kaže, da grad Beograd na čelu sa Sinošom Malim danas duguje 500 miliona evra manje nego pre četiri godine i da je gradska kasa za 200 miliona evra punija.

Govoreći o koalicijama za beogradske izbore on je rekao da je izvesno da će naprednjaci ići sa Socijaldemokratskom partijom Rasima Ljajića, a da je gotovo izvesno je da će SPS imati svoju listu.

- To je juče predsednik Vučić potvrdio. Očekujemo da će SPS imati svoju listu, a spremni smo da nastavimo saradnju sa njima nakon izbora - naglasio je on.

Vučević, koji je i gradonačelnik Novog Sada , rekao je da taj grad u ovoj godini očekuje nastavak kapitalnih projekata, kao što je Žeželjev most.

Veruje da će želežnički saobraćaj krenuti preko mosta kako je najavljeno u martu, a da nakon toga sledi izgradnja predpristupnih saobraćajnica.

Pročitajte još: KRSTIĆ: Opozicija OMALOVAŽAVA GRAĐANE - voze se u svojim skupim džipovima i nude da Beograd postane NARODNA KUHINJA (VIDEO)

#Izbori

#Miloš Vučević

#SNS

#Srbija

'