AKTUELNO

Liderčići raspale srpske opozicije Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić i Borko Stefanović juče su predvođeni Nebojšom Zelenovićem iz stranke Zajedno za Srbiju privatizovali prostorije Skupštine opštine Šabac u partijske svrhe i održali zajedničku konferenciju za medije

Nebojša Zelenović je kao gradonačelnik Šapca grubo zloupotrebio svoju poziciju tako što je opozicione pajtaše pozvao u gradske prostorije, a ne u svoju stranku ZZS, kako bi im pružio podršku na predstojećim beogradskim izborima.

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić smatra da su ovim gestom Đilas, Jeremić i Janković još jednom pokazali da državu tretiraju kao svoju privatnu svojinu.

- Činjenica da su Đilas, Jeremić i Janković održali partijski skup u prostorijama Skupštine opštine Šabac na najbolji način pokazuje kakav je program ove lopovske koalicije - oni smatraju da država pripada njima i da je sve podređeno njihovom privatnom interesu! Zamislite šta bi se desilo da je slučajno SNS održala partijski skup u zgradi neke opštine ili Vlade? Pa digla bi se i kuka i motika i ne znam ko nas ne bi osudio i ponavljao kako smo privatizovali državu. A kada oni to urade niko se ne čuje - rekao je Vesić za Informer i dodao:

- Kako se danas bave stranačkom politikom u državnim prostorijama tako su i vladali do 2012. godine. Sve što je pripadalo građanima smatrali su svojom ličnom svojinom. Zato su u vreme kada su napustili funkcije otišli kao milioneri. To je razlog zbog čega se vraćaju u politiku - zaključio je Vesić.

#Goran Vesić

#Šabac

'