AKTUELNO

Vladimir Gajić, poslanik Narodne stranke Vuka Jeremića, praktično je poručio svom doskorašnjem stranačkom kolegi Miroslavu Aleksiću da je glup.

Gajić se oglasio na svom Tviter nalogu i potvrdio reči predsednika Aleksandra Vučića, da je opozicija tražila raspisivanje, a ne održavanje izbora.

"Sve su napisali predsedniku, samo su promašili u jednoj, ali najbitnijoj stvari. Raspisivanje i održavanje izbora su dva različita pojma u pravnom i u vremenskom smislu. Između je zakonska odredba koja propisuje da će se izbori održati u roku od 45 do 60 dana od dana raspisivanja", napisao je Gajić i dodao da tu glupost nije potpisala Narodna stranka, a između redova svom doskorašnjem stranačkom kolegi Aleksiću praktično je poručio: "Glup si".

"Naravno, Vučić je to dočekao na volej. Biće izbori za njegov rođendan, a raspisaće ih kako je traženo, do kraja godine. Ovu glupost nije potpisala Narodna Stranka i zato će nas sada "jedina prava opozicija" izbaciti iz protesta, kako saznajemo. Smeta im kritika Siniše Kovačevića u novom broju NIN-a. Ne sme da se dovodi u pitanje stav Centralnog komiteta opozicije. Nasekirali smo se…", napisao je Gajić.

Autor: