AKTUELNO

O opozicionaru Srđanu Milivojeviću, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji "Hit Tvit" imao je jasan stav. - Naš program je da gradimo stadione i niko se ni u šta nije ugrađivao. To su građani Leskovca zaslužili. Nečiji program su logori. Da sam zlurad rekao bih "čovek koji je od pasa lutalica ljudima pljeskavice pravio". Sudilo se mnogo puta najboljima u ovoj zemlji, ne bi bio prvi put - rekao je predsednik Vučić.

Govoreći o optužbama da "vlast sipa nasilje", kaže da će država izaći sa zvaničnim podacima o broju ubistava sada i za vreme Konstantinom Samofalova. Kaže da sada ima 35-40 odsto ubistava manje.

- Zar sam kriv što je neko vozio u suprotnom smeru ili sam kriv što sam zajedno sa našim narodom izgradio "Miloš Veliki"? Kriv sam i kad neko primi gol ili primi koš - pitao je Vučić?

Kada je reč o protestima, Vučić kaže da će u istoriju beščašća ući da su neki političari pokušali da iskoriste tragediju.

- Nisu sačekali ni da deca budu pokopana i izašli su na ulice da iskoriste emocije ljude. U istoriji čovečanstva takvo beščašće nije zabeleženo. Tada su pokazali da žele vlast po svaku cenu - rekao je predsednik.

Autor: