AKTUELNO

Jedna od ključnih tema su izbori. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ekspresno je odgovorio na zahtev opozicije i rekao da će odgovor oko termina izbora svi moći da čuju do kraja meseca.

Deo opozicije se izjasnio da želi izbore, a kakav će rasplet biti, u Novom jutru govorili su Dragan Vujičić, novinar dnevnog lista Novosti i Nebojša Obrknežev, magistar naftnog gasnog inženjerstva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Izbora će biti i to je jedino normalno rešenje. Ponovo ćemo na birališta, mada ne znam koji parametri govore opoziciji da može nešto ozbiljnije da se promeni. Verovatno imaju neke svoje procene. Ono što slutim, neće se dogoditi ništa kapitalno, on se nisu pomerili na listama istraživanja javnog mnjenja sem što se manifestno pojavljuju naulicama- rekao je u Novom jutru, Dragan Vujičić, novinar dnevnog lista Novosti.

Opozicija je 'pretila' da ukoliko se raspišu izbori neće ih biti i da će ponovo izaći na ulice, a sad su promenili mišljenje pa će do kraja meseca dobiti odgovor.

- Znam zašto se preti, potrebna je destabilizacija ove zemlje, to je jedini način da budu vidljivi. Potrebno je zaustaviti saobraćaj i biti na lici da bi se zadovoljili mentori naše opozicije. Oni nisu samostali, ne misle svojom glavom, nemaju svoje ideje, oni su kao list na vetru, čas hoće , čas neće izbore - rekao je Vujičić.

- Što se tiče opozicije, sutra da se održe izbori, već dan posle oni bi tražili nove misleći da imaju 10, 15, 20 procenata više. Kako se završi izborni proces, oni već nastupaju sa teorijom da već sutradan imaju neko povećanje šansi- rekao je u Novom jutru Nebojša Obrknežev, magistar naftnog gasnog inženjerstva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Oni misle da su spremni da izađu na izbore, a to što misle ne znači da jesu spremni. Jedino što će se desiti je da će samo veći broj građana izaći koji će glasati za Srpsku Naprednu Stranku- rekao je Obrknežev.

On je dodao kada prođete kroz Srbiju videćete koliko se radi i koliko je urađeno, a to nisu neke izborne faze već ono što je vlast uradila za sve ove godine.

#Izbori

#Opozicija