AKTUELNO

Nakon jučerašnjeg cirkusa, opozicija je i danas nastavila da pravi haos u Skupštini Srbije. Lupali su o klupe, zviždali, duvali u vuvuzele pokušavajući da opstruišu rad parlamenta, a o tome je izvestio i portal Nova S.

Naime, portal u vlasništvu Dragana Šolaka objavio je tekst pod naslovom „Pršti u Skupštini: Opozicija unela vuvuzele i izbacila naprednjake iz takta, ovakve scene parlament ne pamti“.

Iako nije tačno da su poslanici Srpske napredne stranke „izbačeni iz takta“, već mirno i dostojanstveno reaguje na skandalozno ponašanje opozicije, tajkun je preko svog lista ipak priznao istinu: ovakvo gaženje i ponižavanje parlamenta kakvo je danas priredila opozicija, nikada do sada se nije dogodilo u Srbiji!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Podsetimo, Marinika Tepić, potpredsednica SSP Dragana Đilasa, koja je juče lupala i šutirala poslaničke klupe, i danas je nastavila da divlja, te je i danas u sali Skupštine Srbije svom silinom lupala o poslaničku klupu.

Među opozicionim huliganima izdvojio se i Aleksandar Jovanović Ćuta, lider takozvanog Ekološkog pokreta, koji je doneo vuvuzelu i popeo se na klupu.

I ostali poslanici prozapadne opozicije ništa manje ne divljaju i uništavaju imovinu svih građana Srbije.