AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević govorio je za Pink o planu opozicije da napravi haos u Skupštini i da prekine rad parlamenta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko znam, sinoć je opozicija imala te poslednje sastanke. Ideja im je da viču, da urliču i da spreče neke ljude da uđu u Skupštinu. Moramo da se zapitamo protiv čega se to bune? Oni se plaše izbora i beže od njih. Oni planiraju da blokiraju rad parlamenta. Ovi iz opozicije žele da spreče da više od milion dece do šesnaest godina dobiju pomoć države od 10 000 dinara i da penzioneri ne dobiju povećanje penzija. Oni hoće da spreče da penzioneri od 1. oktobra dobiju povećanje penzija! Oni žele da spreče povećanje plata! - naveo je Vučićević i dodao:

Bojan Pajtić najavio je blokadu Beograda na dve nedelje. Gde ste to videli? Nema ničega tamo osim mržnje i nasilja. Ovim haosom u Skupštini žele da spreče da majke dobiju pomoć za više od milion dece i da penzioneri dobiju povećanje penzija. Mi smo u suficitu. Država je rekla da će zbog toga pomoći građanima i povećati plate i penzije i dati pomoć majkama dece do 16. godine.

Foto: TV Pink Printscreen

Vučićević je rekao da opozicija hoće haos, jer vide da u regularnim uslovima ne mogu da pobede na izborima.

- Usvojeni su svi zahtevi opozicije i oko izbora i oko svega. Hoćete da zapalite Pink i da zabranite rad Hepija. Ti protesti su čisti politički protesti koju predvodi tajkun Dragan Šolak. I jedini cilj im je dobijanje nacionalne frekvencije - istakao je on.

Autor: