AKTUELNO

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da svaka nova izjava, kako je rekla, tajkuna i jednog od samozvanih liderčića samozvane opozicije Dragana Đilasa je glupost i nebuloza veća od svake prethodno izgovorene.

- Ako je iko pomislio da tome ima kraja očigledno se prevario, jer ova lopovčina po vokaciji svakodnevno istupa sa novim željicama - rekla je Đurić i dodala:

- Samo što su, u njegovom slučaju, a voljom građana Srbije, sve to - puste želje, pusti snovi!

- Odbojnost koju on ima prema predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću rezultata je - sa jedne strane činjenice da je suočen sa svim uspesima koje Srbija danas postiže zahvaljujući državotvornoj, slobodnoj, slobodarskoj i nezavisnoj politici koju kreira Aleksandar Vučić, a sa druge strane stoji njegova nemoć pred saznanjem da baš svi u Srbiju dobro znaju i sa zlokobnim strahom se sećaju života u našoj zemlji u njegovo vreme i vreme njegove ekipe. "Odbojnost" koju on oseća se ne projektuje na građane u našoj državi, jer je reč o pristojnim i vrednim ljudima, domaćinima, koju su svesni, vide i na svojoj koži osećaju kako danas izgleda naša država i život u njoj.

Ona ističe da treba da ima uvek na umu samo jedno: po drugi put, u prvom krugu, uz rekordnu podršku i više od 2 miliona glasova građana Srbije Aleksandra Vučić je izabran za predsednika!

- To je čovek prema kome, po rečima Đilasa, "građani Srbije osećaju odbojnost." - dodala je Đurić i istakla da:

- Kako bi, u tom slučaju, definisao osećanje građana Srbije prema njemu i ostalim lažovima i lopužama koje ima u svom timu?

Đurić navodi da će to svakako prećutati jer tu nema ničeg pristojnog, lepog i ljudskog.

- Ima samo osećanja i sećanja koje je - gore od najgoreg - rekla je Đurić i dodala:

- Baš takav je on i njegova bolumenta, koja mu je uzgred i jedina naklonjena!