AKTUELNO

Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil objavio je video na Tviteru i naveo da se slaže da je budućnost Srbije na zapadu. U videu su, između ostalog, izdvojene izjave premijerke Srbije Ane Brnabić i vlasnika Pink Media Group Željka Mitrovića.

Premijerka Brnabić je u izdvojenoj izjavi navela da je najbolje mesto, jedina opcija za održivu, prosperitetnu budućnost Srbije u okviru Evropske unije.

U izdvojenom snimku Željka Mitrovića, iz njegovog gostovanja u emisiji "Hit Tvit", navodi se da je Srbija de fakto zapadna zemlja.

- Mi to moramo da priznamo sami sebi, da je to naš put, jedina stvar koja nas brže može voditi u bolji životni standard - rekao je Mitrović.

Nakon ove objave američkog ambasadora oglasio se i vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović koji je naveo sledeće:

U Srbiji skoro svi voze zapadne automobile, piju Coca Colu, gledaju američke filmove, štede i troše evre, a ne rublje, slušaju muzičke hitove sa zapada i na kraju, SVE BOLJE ŽIVE ISKLJUČIVO ZBOG ZAPADNIH INVESTICIJA I SVE BOLJE SPOLJNO-TRGOVINSKE RAZMENE SA ZAPADOM, ali koga briga, kad je Staljin još uvek živ jedino u Srbiji, ali ja sam optimista da će Srbija uhvatiti mesto u poslednjem vagonu poslednje kompozicije, i da bude deo sveta koji joj prirodno pripada! Srbija je u Evropi, a ne u Aziji i na našu sreću to nikada niko neće promeniti!

Prethodno je Željko Mitrović na Instagramu objavio da je u sred Francuske razvio srpsku zastavu, a taj snimak je za manje od 6 sati prikupio preko pola miliona pregleda.