AKTUELNO

Konačno je izašlo na videlo zašto se traži glava Aleksandra Vučića i smena Aleksandra Vulina sa mesta direktora BIA, poručili su u Pokretu socijalista.

- I sami Šiptari su zacvileli na hrvatskoj nacionalnoj televiziji da Aleksandar Vučić, baš kao i Aleksandar Vulin čine sve da sačuvaju Kosovo i Metohiju, da čine sve da zaštite Srbe i da danonoćno rade na sprovođenju politike otpriznavanja lažne države Kosovo - navodi Pokret socijalista u saopštenju i dodaje:

Zbog borbe za srpske nacionalne interese smeta Aleksandar Vučić, baš zbog toga žele smenu Aleksandra Vulina. Dobro je da smo na hrvatskoj nacionalnoj televiziji konačno imali priliku da čujemo i javno pravi razlog za sve napade i mržnju prema Vućiću i Vulinu. Uspešna Srbija u čijem sastavu je Kosovo i Metohija ne odgovara neprijateljima srpske države, a još manje im odgovaraju nosioci borbe za uspešnu Srbiju u čijem sastavu je Kosovo i Metohija.

- Mi iz Pokreta socijalista smo ponosni na borbu Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina, a dobro je da su konačno svi imali tu priliku da od samih Šiptara čuju zašto se traži glava Aleksandra Vučića i smena Aleksandra Vulina - poručili su u Pokretu socijalista.