AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bojan Stević pozvao je građane Srbije da sutra dođu u 19 sati pred Skupštine Srbije na skup "Srbija nade".

- Pozivam sve ljude dobre volje kojima je Srbija na srcu da se na ovom skupu ujedinimo i pokažemo snagu u izazovnim vremenima za našu zemlju. U vreme velikih pritisaka na Srbiju kada su u pitanju očuvanje Kosova i Metohije, naši odnosi sa Rusijom i zapadnim partnerima, tragedije koje smo kao društvo doživeli, kao i unutrašnje tenzije koje destabilizuju naše društvo, što je cilj mnogima, potrebni su nam - ljubav, sloga i mir. To je zalog za našu budućnost i budućnost naše dece - naveo je Stević.

Kako je dodao, na ovaj svenarodni zbor doći će i 2000 građana Lazarevca da izraze svoju podršku jedinstvu zemlje.

- Naš Beograd, grad koji je oduvek svakog dočekivao raširenih ruku i dao mu nadu u bolje sutra, i ovog 26. maja je mesto sabornosti za sve građane Srbije koji žele dobro svojoj porodici i svojoj zemlji. Da svi zajedno pošaljemo poruku mira i preko potrebnog jedinstva, kao i poruku podrške državnom rukovodstvu i predsedniku Aleksandru Vučiću da sačuva Srbiju od pretnji i razdora. Duboko sam uveren da će ta poruka doći do svake kuće i svakog srpskog domaćina, da će stići i na Istok i na Zapad, kao i do onih koji bi ovde, u našoj jedinoj zemlji Srbiji, da poseju seme mržnje i sukoba. Za ljubav, slogu i mir! Za bolju budućnost! Za Srbiju nade! - istakao je Stević.

Autor: