AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Zoran Tomić kaže da se tajkunska i mrziteljska opozicija unervozila pa je sad krenula sa nekoliko cirkuskih karavana po Srbiji.

- Poslednji u nizu je ovaj šareni karavan gde se skupili lažne demokrate, dezerter Ponoš i lažni ekolozi da po Srbiji govore o nekoj promeni sistema? Kaže dezerter Ponoš da je najvažnije za građane da se Vučić skine sa vlasti na republičkom nivou, jer na lokalu nije dobro zbog moguće opstrukcije?! Taj isti Ponoš koji je kao kandidat tajkuna i glupana bio na predsedničkim izborima izgubio je iste sa četvorostruko manjim brojem glasova od Aleksandra Vučića i to uz svu mašineriju magla industrije i novac koji su upumpavali u kampanju i od unutrašnjih, ali i spoljnih sponzora. Pobedio ga je na izborima jer se bori za Srbiju, za radna mesta, investicije. Nema grada u Srbiji gde nije došla neka investicija, izgrađena saobraćajnica ili urađeno nešto da se život građana unapredi. Nije narod zaboravio topljenje tenkova i sakaćenje vojske, zna narod da takva sudbina čeka i Srbiju sa NATO generalom Ponošem na čelu! - navodi Tomić.

On je istakao da u su svakom mestu u Srbiji koje obiđe, Aleksandra Vučića sačeka veliki broj ljudi da ga pozdravi i podrži u njegovoj borbi, ali i ukaže na probleme koje treba rešavati.

- On se ne stidi da dođe među građane i da razgovara, a opozicija dolazi da bi se slikala, napravila marketing po instrukcijama stranih agentura koji ih uče kako da ruše svoju državu. Rezultat i razlika između žutih neradnika, lopova i mangupa sa jedne strane i politike prosperiteta i napretka Srbije Aleksandra Vučića sa druge se jasno vidi. Narod je žute tajkune skinuo sa vlasti 2012. godine, a danas na izborima gube ubedljivo od Vučića, i to kad skupe hrabrosti da na iste izađu - rekao je Tomić i dodao:

Kaže NATO general Ponoš da je u Vranju skupio 720 potpisa za formiranje svoje stranke, za koju je logo ukrao od Kola srpskih sestara, a sa druge strane Vučića na skupu u Vranju sačekalo 10.000 građana. To znači da će na sledećim izborima Ponoš još ubedljivije da izgubi. Koliko mu je uopšteno stalo do Srbije, do odbrane Kosova i Metohije ukazuje i poruka koju šalje, da ga lokal ne zanima, Srbija ga ne zanima, samo ga zanima da se Vučića reši, to je njegov cilj

- Samo neka ovaj šareni cirkus dezertera Ponoša, žutih tupana i lažnih ekologa nastavi svoje putešestvije po Srbiji, neka se raskrinkaju sami pred malo građana koji ih i slušaju, jer ostale su svojim neznanjem, glupošću i sujetom već odbili od sebe. Srbija u njihove kandže da upadne ponovo neće - jasan je Tomić.

Autor: