AKTUELNO

,,Čovek koji je umislio da može pobediti crkvu i Boga osetiće u nedelju 2. aprila snagu verujućeg naroda u Crnoj Gori i jednom za sva vremena otići na smetlište istorije, gde je i mesto onima koji su, poput njega, svoju celu političku karijeru posvetili tome da zavade braću, da posvađaju Srbiju i Crnu Goru koje su dva oka jedne glave" - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je zdušno pozdravio poziv Mitropolije crnogorsko-primorske i Eparhije budimljansko-nikšićke građanima Crne Gore da izađu na predstojeće predsedničke izbore i pokažu Đukanoviću i njemu sličnim da je vremenu njihovog terora nad crkvom i narodom došao kraj.


,,Jakov Milatović nije antisrbin, niti je antipravoslavac. Naprotiv, reč je o mladom i energičnom čoveku koji je spreman da se posveti pomirenju između svih građana Crne Gore, koji želi da iskoreni seme zla koje su Đukanović i DPS posejali i koji želi da izgradi mostove bratstva između Srbije i Crne Gore" - istakao je Đurđev.


Predsednik Srpske lige nema nimalo sumnje oko toga ko će biti pobednik predsedničkih izbora u Crnoj Gori. ,,Ovo je meč lopta u rukama Srba u Crnoj Gori i svih onih koji žele dobro toj zemlji. Čas demontaže DPS mašinerije nakon tri decenije je konačno kucnuo" - zaključio je Đurđev.

Autor: