AKTUELNO

Predsednik Srbije je rekao da je to što se dešava i kroz šta moraju da prođu novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović zastrašujuće.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas zastrašujućim to što se opravdanje za one koji su naneli povrede novinarkama TV Pink nalazi u veštačenjima da je reč samo o lakšim telesnim povredama.

Predsednik Srbije je, odgovarajući na pitanja novinara posle polaganja kamena temeljca za izgradnju hotela "Mona Plaza", rekao da je to što se dešava i kroz šta moraju da prođu novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović zastrašujuće.

Foto: Tanjug

- To kroz šta moraju da prođu je Gordana Uzelac i Mara Dragović je zastrašujuće. Ta vrsta kampanje u kojoj je dozvoljeno bitangama, barabama da nokautiraju i to je valjda poziv da nastave - rekao je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da bitange ''nisu novinarki slomili vilicu, već je "samo" nokautirali''.

Foto: Tanjug

- Pogledajte koliko je snažna ta devojka za te barabe i fašiste. Ti fašisti koji sada traže opravdanje u veštačenjima da su to samo lakše povrede. Oni su nokautirali devojku - podsetio je predsednik.

Podsetimo, Dnevne novine "Danas" objavile su da novinarke Pinka, koje se napadnute na protestu Dveri 16. septembra, nisu zadobile teške telesne povrede, pozivajući se ma izveštaj sudskog veštaka Branimira Aleksandrića.

Pink.rs

#Aleksandar Vučić

#Srbija

#predsednik

'