AKTUELNO

"Vuk je mitska srpska životinja koja simbolizuje snagu, hrabrost i najvažnije od svega - nepokornost. Srbija sa Kosovom i Metohijom u svom sastavu ima budućnost, jer je vode dva politička ,,vuka", predsednik Aleksandar Vučić i ministar odbrane Miloš Vučević koji nikada neće napustiti svoj srpski narod i koji nikada neće pristati da učestvuju u bilo kakvom cirkusu u koji bi neki da nas kao državu i narod uvedu", izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je istakao da za vreme Vučićeve vlasti nijedan Srbin nije proteran sa Kosmeta, da su desetine zemalja povukle priznanje tzv. Kosova, dok se Vučević kao ministar odbrane pokazao sposobnim i odlučnim u situaciji kada su našoj zemlji pretnju predstavljali neprijateljski dronovi.

,,Aleksandar Vučić je poručio da nikada neće priznati tzv. nezavisnost Kosova i da ga u Brisel ne zovu na pregovore sve dok ne formiraju Zajednicu srpskih opština, a Vučević je poručio da niko ni ne pomišlja da će nad kosmetskim Srbima sprovoditi nove ,,Bljeskove" i ,,Oluje" - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige podvukao je i ekonomsku stabilnost zemlje u vreme najveće multisektorske globalne krize kao pokazatelj pozitivnog pravca u kome naša zemlja ide.

,,Nema nestašice hrane i lekova, nema nestašice energenata, plate u javnom sektoru rastu, a penzije ih prate, inflacija je zauzdana. Vreme će tek pokazati koliko je Srbija u stanju da se bolje nosi u uslovima krize od mnogih zemalja članica Evropske unije" - zaključio je Đurđev.

Autor: