AKTUELNO

Predstavnici opozicije u Skupštini Srbije krenuli su da prave haos i incidente u trenutku kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravljao i čitao naše heroje i žrtve sa KiM. Oni su napali predsednika Srbije jer im je više stalo do poslovnika nego do Kosova i Metohije.

- Vi ste Kosovo dali, mi branimo Kosovo od takvih kao što ste vi. Vi ste Kosovo dali, a mi ga vraćamo i dajemo ga našem narodu i našoj državi. Sram vas bilo, lažovi jedni!

- Očekivali su da će neko da im se skloni. Poslovnik je važniji od Kosova, Kosovo je srce Srbije - to je razlika između nas.

- Poslovnik i Kolubarine pare. Inače, da znate da najveće huligansko ponašanje pokazuje fini Jovanović koji lupa u klupe, jer mu je to tata ostavio - rekao je predsednik.

- Pokrali ste Srbiju, opljačkali je i ojadili, dali je na tacni, spasavamo što se spasti može! Kažete povlačenje barikada, pa ja sam o tome govorio, ne vi. Narode, da čujete, Srećko koga su ranili Albanci, da čujete vi i ti Nikola, da je njima - nije mogao da završi predsednik.

- Ovolika vika i dreka je samo zato što nisu u stanju da čuju odgovor. Jer mislite da je lepo vikati i misliti da udarate u vreću, a čim bi neko da im odgovori i da ih smesti tamo gde im je mesto, počinje vika i dreka - rekao je Vučić.

- Navijanje za poslovnik jer im je to najvažnije, možete da zamislite kakvo je to uljudno ponašanje - rekao je Vučić dok se opozicija drala.

Autor: