AKTUELNO

Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodina, predsednik Jedinstvene Srbije i narodni poskanik, objavio je lepe vesti na svom Fejsbuk profilu.

- Grad Jagodina, posle dvogodišnje pauze zbog epidemije korona virusa, nastavlja tradiciju vođenja studenata u Beč. Od 13-16. marta ove godine grad Jagodina vodiće studente u Beč, glavni grad Austrije, u grad u kome studira najviše naših studenata koji studiraju van granica Srbije. Studenti i profesori, njih 350, boraviće u Beču tri dana, dve noći. Tom prilikom posetiće i Univerzitet u Beču kao i druge znamenitosti austrijske prestonice - naveo je Palma.

Kako je istakao, za ovo putovanje mogu se prijaviti svi studenti koji studiraju na fakultetima sa sedištem Jagodini, kao i studenti koji su iz Jagodine a studiraju na Univerzitetima u Srbiji, koji imaju prosek na studijama 8,5 i više. Prijavljivanje će se vršiti od 01- 25. februara u Skupštini grada Jagodine uz potrebnu dokumentaciju, indeks i pasoš.

- Sve dodatne informacije možete dobiti putem mejla kabinet.jagodina@gmail.com ili na broj telefona 0358221220Sredstva za ovo putovanje kao i sva prethodna putovanja obezbeđena su od donatora i ni jedan dinar neće se potrošiti iz budžeta grada Jagodina, niti iz budžeta Republike Srbije - dodao je Palma.

Autor: