AKTUELNO

Kao jaje jajetu: i ovi „levi“ i oni „desni“, uvek istovetno drvlje i kamenje bacaju na Aleksandra Vučića, na baš sve što on kaže ili uradi, i to je jedino što od njih možemo da čujemo na bilo koju temu. Uvek je tako i bilo, jasno, jer su u štetočinskoj i destruktivnoj „politici“, koja je za Srbiju značila samo propast svi oni i bili i ostali – isti, poručuje predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić.

- Zato ni danas nikakve razlike nema između Vuka Jeremića, Zdravka Ponoša, Borisa Tadića, Miloša Jovanovića ili Boška Obradovića. Istim su se lažima i istim uvredama ponovo ostrvili na Aleksandra Vučića, kao što godinama rade, po ko zna koji put i – identičnim tekstom. Da uštede vreme, slobodno bi mogli ubuduće da izdaju zajedničko saopštenje, pa da ga svi zajedno i potpišu: efekat bi bio isti, jer ni narod u Srbiji odavno ne vidi nikakvu razliku među njima - rekao je Orlić.

Kako kaže, čak i kad Aleksandar Vučić otvara fabrike, podiže plate i penzije, svi oni zajedno ga zbog toga napadaju.

- Kada gradi autoputeve i nove bolnice, opet na njega svi pobrojani zajednički udare. Kad se bori za Kosovo i Metohiju i kada čuva srpski narod – isti ga po pravilu papagajski zaspu svojim histeričnim uvredama i optužbama. Inače međusobno posvađani kao rogovi u vreći, u stalnom laktanju za titulu „vođe opozicije“ i mesto prvog manekena u tajkunskim medijima i na mrežama, ujedinjeni su uvek samo – u napadima na Aleksandra Vučića - rekao je Orlić i dodaje:

- Kao što su isti još i u - ćutanju kada treba neko rešenje da ponude. Tada niko od njih nema šta da kaže, jednako su beskorisni i prazni, budući da su isti i u tome da politiku - nemaju.

- Jer su još, pride, ujedinjeni i isti u zajedničkoj želji da se dokopaju vlasti, a šta bi sa njom radili nego – da Srbiju ponovo u onaj isti užas pretvaraju kao što su već činili kada su zajedno i bili na vlasti, da je vraćaju u mrak iz kog smo već jednom jedva glavu izvukli i to uspeli zahvaljujući upravo Aleksandru Vučiću. E, to ne mogu da mu oproste. A zato narod ne može i neće da oprosti njima – ni ono što su mu već radili, kao ni njihovo sramno ponašanje danas - rekao je Orlić.

Kako kaže, voljom upravo tog naroda, bulumenta iz bivšeg režima ne može ni da pobedi Aleksandra Vučića nikada, niti će.

- Većinska, pristojna i odgovorna Srbija, zgađena svakim novim sebičlukom i bezobrazlukom ove „leve“ i „desne“ strane suštinski iste gomile štetočina – samo još snažnije stoji uz svog predsednika i svoju Srbiju. Ko to ne razume, o Srbiji i našem narodu ne zna ama baš – ništa - rekao je Orlić.

Autor: