AKTUELNO

Nikola Vučen, član predsedništva Srpske napredne stranke i predsednik opštine Smederevska Palanka osudio je napade na porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Povodom najnovijih bezočnih, lažljivih i veštački iskonstruisanih napada na gospodina Danila Vučića, sina Predsednika naše države g. Aleksandra Vučića, koji dolaze iz određenih tajkunskih medija, a koje odavno lako prepoznajemo po konstantnim lažima i klevetama na rukovodstvo Srbije, najoštrije osuđujemo širenje takvih neistina, koje samo imaju za cilj da se kriminalizuje sam predsednik i njegova porodica - napisao je Vučen i dodao:

Cilj svih ovih laži nije samo porodica Aleksandra Vučića, već je pre svega ponovni podmukli napad na sve naše porodice kao i čitavo rukovodstvo Srbije. Takve laži i klevete imaju za cilj i stalno podgrevanje unutrašnje destabilizacije čitave države.Međutim, zaboravili su na jednu važnu stvar, a to je da mi imamo najboljeg među nama, da imamo predsednika, brata i saborca i da smo SVIM SRCEM I SVOM DUŠOM UZ NAŠEG ALEKSANDRA VUČIĆA. Predsedniče, imate našu i celoga srpskoga naroda najširu i najiskreniju podršku da, kao i do sada, mudro, hrabro i požrtvovano branite interese naše Srbije. Predaja nije opcija.